Numărătoarea electorilor continuă

Numărătoarea sălăjenilor cu drept de vot va fi reluată, chiar dacă guvernanţii nu şi-au propus organizarea altui recensământ. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj, Oana Ciobanu, reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor au solicitat prefecturilor date suplimentare pentru stabilirea exactă a numărului de alegători. „Deocamdată ministerul ne-a cerut situaţia referitoare la numărul de decese înregistrate în Sălaj de la recensământul din 2002 şi până în acest an, precum şi numărul deceselor sălăjenilor stabiliţi în afara graniţelor ţării”, a explicat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului. La Referendum-ul din 29 iulie 2012, aşa cum ne-a informat Oana Ciobanu, s-a luat în considerare că în judeţ există 201.134 de persoane cu drept de vot.

5 Thoughts to “Numărătoarea electorilor continuă”

  1. Andrei

    Pentru suspendatul Băşescu, funia se apropie de par.

  2. IOAN DUSCAS

    LA O LOCALITATE CU MAI PUTZIN DE 57 000 DE LOCUITORI CAPUSHA A REUSHIT SA ADUNE PE LISTE 58 550 DE PERSOANE CU DREPT DE VOT ! DECI NU NUMAI CIMITIRUL TREBUIE SA SE PRREZINTE LA ALEGERI , DIRECT SAU PRIN CORESPONDENTZA , CI TREBUIE SA MAI APELAM SHI LA NOU NASCUTZI DIN ZALAU KA SA NU SUPARAM KAPUSHA ! ORICUM SE PARE KA KAPUSHA ARE LEGATURA DIRECTA CU CIMITIRUL SHI LUI I SE TRANSMIT OPTZIUNILE DE VOT ALE DECEDATZILOR ASHA KA APROPIATZII AI LUI VOTEAZA IN LOCUL MORTZILOR DUPA CUM LE DICTEAZA OPTZIUNEA TRANSPARENTA A MORTZILOR !

  3. Anonim

    Acest referendum a avut loc sub auspiciile actualei guvernari.Desigur ca sunt anomalii legate de numarul alegatorilor si acest lucru cred, nu-l contesta nimeni.Asa cum si la alegerile trecute pentru presintele Basescu au votat 6o de persoane intr-un minut, la fel se intampla si acuma.
    Raspunderea insa nu poate fi trantita pe spinarea catorva persoane care se gasesc la conducerea MAI persoane care au atributiuni in acest sens.
    Desigur, daca miza nu ar fi cea pe care o stim aceste anomalii ar fi fost trecute cu vederea.
    Recensamantul, recent incheiat nu aduce multe lamuriri (inca) deoarece scopul acestui demers este mult mai amplu si nici – decum, sa puna in avantaj vre-o tabara sau alta.
    Insasi CCR se regaseste in dilema, deoarece ori-ce decizie luata de acest for poate fi contestata.Acesta este poate si motivul de a amana luarea unei decizii, in speranta ca se va gasi o formula politica de aplanare a diferenului.
    Se pare ca acest lucu este departe de a se intampla si pe cale de consecinta absolut toti vom avea de pierdut.

  4. Anonim

    nu trebuie sa ne numere ci sa acualizeze listele AM vazut persoane decedate de doi ani pe liste

  5. Anonim

    USL nu stie sa piarda, acuma dupa acest esec iara cauta nod in papura dar de ce nu cauta la teleorma la dolj unde sa votat de peste 100% acolo or fi votat si morti care zic ca sant pe liste? clasa politica ne imbata cu tot felu de prosti dar de noi au uitat. pentru noi nu mai fac nimic sa incerce sa creieze ceva locuri de munca, sau asta nu este interesul lor. USL se face de ras mai tare ca si PDL. siau facut toti televiziuni sa ne prosteasca pe fata.

Leave a Comment